Insinööritoimisto Arto Ahokas – vastaava mestari tekee kuntotarkastukset ammattitaidolla

Etelä-Uudellamaalla toimiva Insinööritoimisto Arto Ahokas on ehtinyt kerätä kokemusta rakennusalalta jo yli 20 vuoden ajan, joten tiedät kenet valita, kun haluat, että vastaava mestari hoitaa rakennusprojektiesi valvomisen. Niin vanhojen rakennusten korjaukset kuin uudisrakentaminenkin nykysäädöksien puitteissa ovat meille tuttua puuhaa, joten rakentaminen meidän avullamme sujuu varmasti ongelmitta.

Kuntoarviointia ja rakennusvalvontaa

Insinööritoimisto Arto Ahokas on oikea valinta silloin, kun haluat, että rakennuksesi kuntoarviointi ja kosteusmittaukset teetetään ammattilaisella. Kosteusmittauksissa hyödynnämme luotettavaa pintakosteusmittaria, jonka avulla pystymme tekemään mittaukset pintoja rikkomatta.

Meiltä saat myös ammattitaitoisen vastaavan mestarin valvomaan saneeraus- ja rakennusprojektiasi koko Etelä-Uudenmaan alueella. Lisätietoa tarjoamistamme palveluista löydät sekä kuntotarkastus- että  rakennusvalvonta-sivuiltamme.

Kartoitetaan yhdessä tarpeesi

Monipuolisen osaamisemme vuoksi pystymme auttamaan asiakkaitamme lähes millaisen rakennusprojektin kanssa hyvänsä. Sen vuoksi onkin tärkeää, että projektin alkuvaiheessa vastaava mestari kartoittaa tarpeet yhdessä asiakkaan kanssa.  Helpoiten meihin saat yhteyden soittamalla tai sähköpostitse, mutta voit lähettää viestin myös yhteydenottolomakkeella. Ota rohkeasti yhteyttä!.

Tutkimusta, valvontaa ja energiatehokkuutta
Insinööritoimisto Arto Ahokas
Komeetankatu 1, 02210 ESPOO
Punamäenpolku 1 B 5,00300 HELSINKI
puh: 040 554 5366
email: ahokas.arto@elisanet.fi

Palveluitamme ovat
muun muassa:

  •  rakennuttajapalvelut

  •  rakennusvalvonta

  •  vastaavan mestarin palvelut

  •  työmaavalvonta

  •  kosteusmittaukset

  •  kuntotarkistukset

  •  lopputarkastusten hoito