Ammattilaiselta kuntotarkastus ja kosteusmittaus sujuvat

Insinööritoimisto Arto Ahokas on kuntotarkastuksen ammattilainen. Me selvitämme kaikenlaisten rakennusten kunnon kuntoarviolla, jossa rakennusalan ammattilaiset tarkastavat ja arvioivat rakennuksen kuntoa ja rakenteita. Hoidamme työmme vankalla ammattitaidolla, joten kuntotarkastus tehdään pintoja rikkomatta.

Apuna pintakosteusmittari

Kosteusmittaus suoritetaan pintakosteusmittarilla, jonka osoittimet reagoivat materiaalin pinnalla olevaan kosteuteen. Pintakosteusmittarin antamien tuloksien ja yleisten rakenteiden ja materiaalien toimintaan liittyvien tietojen perusteella tehdään lopullinen kuntoarvio. Tarkastuksessa voidaan antaa myös suosituksia joidenkin rakenteiden kosteutta paremmin tarkemman kuntotutkimuksen avulla. Siinä pinnat otetaan auki kriittisimmiksi epäillyistä kohteista ja suoritetaan kosteusmittaus uudelleen..
 

Kuntotutkimus antaa luotettavaa tietoa

Kuntotutkimuksen lopputuloksena saadaan raportti, joka kertoo tarkasti rakennukselle tehtävät korjaustoimenpiteet. Se antaa luotettavaa ja yksiselitteistä tietoa päätöksenteon pohjaksi kiinteistön omistajalle, jotta he voivat yhdessä ammattilaisen kanssa päättää kyseiseen kohteeseen parhaiten soveltuvat korjausmenetelmät. Ammattilaisen kanssa keskusteleminen varmistaa myös sen, että turhat kustannukset saadaan minimoitua.

Kuntotarkastus vain ammattilaiselta

Kun tilaat kuntotarkastuksen, tärkeintä on etsiä pätevä tarkastaja. Tarkastajalle pitää antaa myös kaikki tarkat tiedot rakennuksesta, jolloin hän pystyy tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Sinun kannattaa itsekin olla mukana kuntotarkastusta tehtäessä, sillä silloin voit heti kysyä, jos jokin tarkastajan antamista kommenteista ihmetyttää.

Säästä remontissa – anna ammattilaisen tutkia!
Tilaa kuntotarkastus Insinööritoimisto Arto Ahokkaalta jo tänään
numerosta 040 554 5366.

Palveluitamme ovat
muun muassa:

  •  rakennuttajapalvelut

  •  rakennusvalvonta

  •  vastaavan mestarin palvelut

  •  työmaavalvonta

  •  kosteusmittaukset

  •  kuntotarkistukset