Tilaa rakennusvalvonta ammattilaiselta,
niin rakentaminen sujuu

Olipa kyseessä sitten remonttikohde tai uudisrakennusprojekti, molemmissa kannattaa avuksi ottaa ammattilainen rakennusta valvomaan. Insinööritoimisto Arto Ahokas on luotettava ja ammattitaitoinen valvoja, jolle on tärkeää, että rakentaminen tapahtuu voimassa olevien säädösten puitteissa, sovitussa ajassa ja edulliseen hintaan.

Insinööritoimisto Arto Ahokas tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja, sillä osaamisalaan kuuluvat rakennuttajapalvelut, rakennusvalvonta, vastaavan mestarin palvelut sekä työmaavalvonta.

Rakennuttajapalvelut

Rakennuttajapalvelujen tavoitteena on saada asiakkaan kanssa yhteistyössä jokainen rakennusprojekti onnistuneesti päätökseen. Rakentaminen onnistuu, kun paras mahdollinen laatu saavutetaan tavoitteen mukaisessa aikataulussa ja budjetissa pysyen.  Sinä voit tilata Insinööritoimisto Arto Ahokkaan rakennuttajapalveluista vaikka projektin suunnittelun ja työn aikaisen ohjauksen tai urakkatarjouskilpailun järjestämisen.

Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonnan tarkoituksena on varmistaa, että rakennus on teknisesti oikein suunniteltu sekä toteutettu ja että kaavan tarkoitus rakentaessa toteutuu. Yksinkertaisesti ilmaistuna rakentamista valvotaan, jotta ihmisten turvallisuudelle asetetut tavoitteet oikeasti toteutuvat käytännön rakentamisessa.

Vastaavan mestarin palvelut

Vastaava mestari on jokaisen rakennustyömaan ns. johtaja, sillä hän ohjaa projektia eteenpäin. Vastaava mestari muun muassa suorittaa työn ohjaukseen ja suunnitteluun liittyvät käynnit, huolehtii rakentamisen lainmukaisuudesta ja suorittaa vastaavan työnjohtajan omat tarkastukset ja katselmukset. Vastaavan mestarin tehtäviin kuuluu myös tilanteen vaatiessa avustaminen urakoitsijoiden valinnoissa ja tarjouksien käsittelyissä.

Työmaavalvonta

Rakentajan itsensä ei koskaan tarvitse itse valvoa rakennusmiesten töitä, sillä sitä varten on tilattavissa ammattimaista työmaavalvontaa. Työmaavalvonnan tarkoituksena on varmistaa, että urakoitsijoiden työsuoritukset ovat laadukkaita. Työmaavalvonta voi olla ajallista (projekti valmistuu sovitussa ajassa), teknistä (rakentaminen tapahtuu teknisesti oikein) tai taloudellista (esim. laskut ovat perusteltuja ja oikein hinnoiteltuja).

Kun haluat, että rakentaminen tapahtuu oikeaoppisesti, oikeassa ajassa ja oikeaan hintaan – ota avuksesi Insinööritoimisto Arto Ahokas. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä millaisia rakennuspalveluja juuri sinun projektisi tarvitsee. Helpoiten meihin saat yhteyden puhelimitse 040 554 5366 tai sähköpostitse, ahokas.arto@elisanet.fi, mutta voit lähettää meille myös viestin yhteydenottolomakkeen kautta.

Säästä remontissa – anna ammattilaisen tutkia!

Palveluitamme ovat
muun muassa:

  •  rakennuttajapalvelut

  •  rakennusvalvonta

  •  vastaavan mestarin palvelut

  •  työmaavalvonta

  •  kosteusmittaukset

  •  kuntotarkistukset